Safari Madness

Om Safari Madness

Frem med tropehjelmen. Nu skal du ud på dit livs safaritur. Du kan både møde krokodiller, løver, flodheste, giraffer og meget mere. I vores tid er det mere almindeligt at tage på safari, men en gang var det kun noget de aller færreste kunne komme til.

Men nu er det til at komme til for penge….Og så er der selvfølgelig lige den tidligere spanske konge Kong Juan Carlos, der drog på safari i Botswana. Han deltog i en hemmelig jagttur. Her nedlagde han en elefant - mage til fæ skal man da lede længe efter. Det endnu mere skøre er, at Juan Carlos er ærespræsident….eller var ærespræsident for Verdensnaturfonden WWF. Den titel er han nu frataget, da han i egen person har skudt et af de truede dyr, som han så smukt skulle være med til at beskytte.

Du skal heldigvis ikke ud og plaffe truede dyr. Du skal kun se på dem, mens de ruller ned over din skærm, og giver kroner i kassen….hvis du er heldig.

Safari Madness

Grafik og lyd

Grafikken i Safari Madness er ikke super flot. Symbolerne er lidt naivt tegnede, hvilket sikkert er med vilje, men forvent ikke det helt vilde. Lyden til spillet er xylofoner der ”plimmer” når hjulene kører. Heller ikke det helt vilde,

Spillet

Safari Madness er et slotspil med 3 hjul, 3 rækker og 8 linjer. Det giver et meget overskueligt spil. Der er heller ingen Wild, scatter eller bonus symboler at holde øje med. Dog er der andre symboler der er rigtig gode at finde. Ud over dyresymbolerne er der en mand med safari hat, en jeep og så er der BAR`er. Disse BAR`er er kendt fra de helt originale slotspil. BAR`rene kommer med 1,2 eller 3 barer.

Men det symbol du aller aller helst vil finde er manden med hatten. Det er ham der kommer med de højeste gevinster. Han behøver ikke følge nogen af linjerne, og hvis du får 2-9 ”Mand med hat”-symboler får du ekstra gevinst. Du kan se dine gevinstmuligheder ved at kigge på Paytable oversigten. Den vildeste udbetaling kommer frem hvis du får 8 eller 9 ”mand med hat-symboler”. Ved 8 symboler bliver dit bet ganget med 1000. Og ved 9 symboler bliver det ganget med 3000.

Indstillinger

På Safari Madness kan du selv sætte din betting, så det passer til hvad du vil spille for. Hvis du kun vil spille for en smule kan du nøjes med at spille på 1 linje. Indskuddet varierer fra 0,01 op til 6,40 pr. spin pr. linje. Men det er selvfølgelig svært at vinde det helt store, hvis du spiller på det mindst mulige beløb. Men det skal være helt op til dig at afgøre.

Konklusion

Safari Madness fra NetENT er et overskueligt slotspil med mulighed for stor gevinst. Der er ingen filmklip eller ekstraspil. Der er heller ingen gamlingspil indlagt, hvor du kan komme til at formøble hele din gevinst. Der er ikke Wild, scatter bonusspin eller ekstraspin, så What you see is what you get.

20 Nov 2017